Schoonheid & pedicurepraktijk 't Laar
 

Home - Behandelingen - Specialisaties - Massages - Medisch pedicure - Make-up - Route - Contact

Specialisaties microdermabrassie

Rimpels en huidproblemen
Rimpelvorming is onontkoombaar en iedereen krijgt er vroeg of laat me te maken. Soms zijn er factoren die de huid echter behoorlijk hebben beschadigd. Hardnekkige acne, operatielittekens, brandwonden, pigmentvlekken, groei- of zwangerschapsstriemen zijn enkele voorbeelden die als storend ervaren kunnen worden of een belemmering kunnen zijn in het dagelijks functioneren. Met microdermabrassie kunnen de huidbeschadigingen tot een minimum terug gebracht worden. Ook rimpelvorming kan zichtbar vervaagd worden.

Veilige huidverbetering
Door middel van een speciale vacuüm techniek worden steriele microkristallen over de huid ‘gespoten’. Deze microkristallen raken de huid waarbij oude en dode huidcellen loskomen en met de microkristallen afgevoerd worden. U kunt in principe vergelijken met zandstralen, maar dan op microscopisch klein niveau. Het grote voordeel van microdermabrassie is, dat het veel intensiever is dan een scrub en veel veiliger is dan een chemische peeling. Door het regeneratievermogen van de huid, gaat deze zichzelf herstellen met nieuwe en jonge cellen. Het eerste resultaat is al zichtbaar na één behandeling. Het resultaat na een kuur is ongekend.

Wat kan er mee behandeld worden?
• Huidverjonging
• Anti-rimpel behandeling
• Huidverfrissing (rokershuid of doffe huid)
• Pigment- en ouderdomsvlek verwijdering
• Verzachten littekens (snij- en brandwonden)
• Behandeling striae (zwangerschapsstriemen)
• Vermindering hardnekkige acne
• Vervaging acne littekens

Behandeling Microdermabrassie + Mesotherapie 85,00 euro per
behandeling.

Aantal behandelingen is verschillend per persoon.
 

De behandeling
Afhankelijk van het soort behandeling start microdermabrassie in kuurverband met 1 x in de 3 weken een behandeling tot het gewenste resultaat is bereikt. Daarna is een behandeling om de 4 tot 6 voldoende om het behaalde resultaat te behouden. U voelt dat de kristallen over de huid gaan, maar in de regel wordt niet als pijnlijk ervaren.
 

Laarstraat 17
5334 NS Velddriel
0418-633576
KVK: 11053850
BTW: 189350611B01
Lid Anbos
Lid Provoet
Lid procert

AGB-code: 89100325
AGB-code: 96-010519
info@schoonheidssalonhetlaar.nl

Openingstijden:
op afspraak
ook 's avonds
© Pedicurepraktijk 't Laar